top of page
logo_nije_skoalle.jpg

STAPPENPLAN

Stap 1 – Kennismakingsgesprek

 

Aangenaam kennis te maken. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek je samen met jouw persoonlijke verkoopadviseur jouw woonwensen. Dit wordt vastgelegd in een optielijst, de uitgangspunten voor de bouw van de woning, met bijbehorende sluitingsdata. 

 

Stap 2 – Sanitair en tegelwerk kiezen

 

Een van de leukste fases is aangebroken: je eigen stempel drukken op de woning. Je bent van harte welkom in de showroom van Gévier in Drachten om het sanitair uit te zoeken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je naar Julius van der Werf in Sneek of Groningen om de vloer- en wandtegels te kiezen. 

 

Stap 3 – Keukentekening

 

De woning komt zonder keuken. Om je te helpen hebben wij wel een indicatieve keukenopstelling met standaard aansluitpunten op tekening. Het installatiewerk van jouw ultieme droomkeuken kan alvast aangebracht worden. Daarvoor hebben we – voor de aangegeven sluitingsdatum - een keukentekening en leidingschema van je nodig. Wanneer je geen keukentekening aanlevert, wordt het installatiewerk afgedopt aangebracht volgens de contracttekening.

 

Stap 4 – Vervolggesprek

 

Soms is een vervolggesprek gewenst. Hierin bespreek je samen met jouw verkoopadviseur de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt. Daarnaast komen ook de overige installatietechnische opties aan bod, denk aan extra lichtpunten, wandcontactdozen en loze leidingen. Na dit gesprek wordt alles verwerkt in een optielijst en bijbehorende tekeningen. Na controle en ondertekening van jou kan er begonnen worden met de interne engineering. Op dit punt in het traject kun je geen wijzigingen meer doorvoeren. 

 

 

Stap 5 – Bouw en oplevering

 

Tijd voor actie. Als het productieproces in de fabriek afgerond is, start de bouw op locatie. Is de woning helemaal klaar? Dan vindt de oplevering plaats. Met de uitvoerder loop je door de woning om te kijken of alles volgens afspraak afgerond is. Tip: vraag een erkend deskundige van Vereniging Eigen Huis om je bij te staan tijdens de oplevering. Eventuele opleverpunten worden door VDM Woningen genoteerd en zo spoedig mogelijk verholpen. Na de sleuteloverdracht is het tijd om te genieten van jouw nieuwe woning! 

bottom of page